Homenatge a les regidores de l'Ajuntament en democràcia
Finalitza la setmana de la dona amb diversos actes culturals i d'oci centrats en la promoció de la igualtat de gènere.
12/03/2016

Divendres passat, 4 de març, començava la setmana commemorativa de la dona a Quatretonda organitzada des de les regidories de cultura i de benestar social. Set dies replets d'activitats amb l'objectiu de conscienciar a la ciutadania en matèria d'igualtat de gènere i que han culminat avui amb la presentació del llibre “No sin ti”, d'Àfrica Huertas.

Com a acte central d'aquestes jornades se celebrava, diumenge passat, un homenatge a totes les dones regidores de l'Ajuntament en la democràcia. La primera dona a ocupar un lloc al govern local, Amparo Asunción (en 1983, tenia 25 anys), descobria una placa al hall de la Casa Consistorial que reconeix l'esforç i dedicació de cadascuna d'elles durant els seus anys de representació. En el seu discurs, Asunción remarcava la necessitat de seguir lluitant per la igualtat, una reivindicació que “no entén de color polític”. Per la seva banda, l'alcalde del municipi, Enrique Benavent, expressava la importància que, per a l'equip que dirigeix, tenen les polítiques d'igualtat en cadascun dels camps de treball de les diferents regidories locals. 

Aquest homenatge va precedir la ja tradicional “Volta de la dona”, un dels actes més participatius i que va comptar, un any més, amb la col·laboració de la “Associació Contra el Càncer de Quatretonda – Marea Rosa” (a la qual es destinen tots els beneficis) i el club d'atletisme local, “Fuig que et xafe”.

Al llarg de la setmana s'han realitzat diverses activitats culturals com un taller d'autoestima impartit per Amparo Llorens, un contacontes per a adults o l'exposició de Boro Mañó, “Dones reals”, que compta amb la col·laboració de la Universitat Popular de Gandia i que es podrà visitar fins al proper 18 de març a la Biblioteca municipal.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31