Alcaldía

 

DISCURS DE L' ACTE D'INVESTIDURA, 13/06/2015

 

Estimats veïns i veïnes:

Primer que res, donar-vos les gràcies a totes i tots per haver vingut a aquest acte d’investidura. L’acte que ens reuneix hui ací, és una mostra de la maduresa democràtica d’aquesta societat.

En segon lloc, vull agrair a totes les persones que han fet possible que hui estem ací. Eixes persones són els veïns i veïnes de Quatretonda. Anem a fer nostres totes les inquietuds de tots vosaltres, i com va dir VICENT ANDRÉS ESTELLÉS: “Assumiràs la veu d’un poble i serà la veu del teu poble, i seràs, per sempre, poble” i ací està la vertadera responsabilitat, la de recollir la veu del poble, del nostre poble.

També vull reconéixer el treball de tots els Alcaldes que m’han precedit al cap de la màxima representació veïnal en l’etapa democràtica. La seua dedicació, i la de totes les persones que al llarg d’aquest temps els han acompanyat al capdavant de l’Ajuntament, que han fet possible que el nostre Poble haja progressat fins al que és hui. Està clar que hi ha moltes coses a millorar i per a eixe fi treballarem des d’aquest mateix moment.

Encarem un nou temps que demana una nova política. És un moment de política de poble i no de partits; una política on el diàleg, la pluralitat, la transparència i la participació siguen els seus eixos vertebradors.

Encetem una etapa que naix d’un acord entre els representants del PARTIT SOCIALISTA i la Coalició COMPROMÍS per compartir responsabilitat municipal els pròxims quatre anys. Entenem que la millor manera de progressar és unint esforços, això és el que ens ha demanat el poble, i anem a portar-ho endavant. Hem estat treballant en un programa de govern conjunt on la participació ciutadana i la transparència siguen el motor de les nostres actuacions i que pròximament els farem arribar a tots vostés.

Des d’ara mateix oferisc i demane la col·laboració i voluntat per poder comptar també amb la participació del grup municipal del Partit Popular, per caminar i avançar conjuntament cap al benestar i el progrés del nostre poble.
Arribats a aquest punt, crec convenient aprofundir en els quatre conceptes bàsics sobre els quals vull basar la meua GESTIÓ al capdavant de l’Alcaldia:

1º PARTICIPACIÓ CIUTADANA. Pense que el contacte directe amb la ciutadania és la millor manera de progressar cap a un futur on tots puguen ser escoltats i ser partícips del progrés del nostre poble. És per això que crec en un GOVERN OBERT I PARTICIPATIU, on totes i tots tinguen veu. Cap veí ni veïna ha de dubtar en adreçar-se bé a l’Alcalde o bé a qualsevol dels Regidors per tal de veure ateses les seues necessitats.

2º DIÀLEG I VOLUNTAT DE CONSENS amb totes les forces polítiques que componen l’Ajuntament i que representen a tots els veïns i veïnes del poble.

3º TRANSPARÈNCIA: Aposte per un Ajuntament transparent en tots els aspectes, on cada cosa que es faça siga sabuda per tot el poble, però sobretot que la població sàpiga en què i com s’inverteixen els diners públics.

4º DEDICACIÓ INSTITUCIONAL: l’Ajuntament és la màxima representació veïnal i em compromet des d’aquest mateix moment a treballar per un Ajuntament pròxim al Poble i al mateix temps fer arribar Quatretonda a qualsevol de les Administracions i institucions pel futur del nostre poble.

Hui deixe de ser el representant del meu partit per a ser el representant de tots els veïns i veïnes de Quatretonda durant els pròxims dos anys. Assumeix l’alcaldia de Quatretonda amb molta il·lusió i voluntat de servei al meu Poble. Amb moltes ganes de TREBALLAR PER AL POBLE, I AMB EL POBLE.

Moltes gràcies,

ENRIQUE BENAVENT I OLTRA.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30