Subscripció a la Biblioteca Quatretondenca
Carta explicativa i full de domiciliació bancària
18/04/2017

Estimat/a subscriptor/a

 

De fa uns anys cap ací que la biblioteca Quatretondenca, bq, que publica llibrets col·leccionables de temàtica local ha emmudit, és a dir, que des de la publicació del llibre “Quatretonda, la conquista d’un terme” de David Mahiques, valuós i simbòlic treball on ens constata i documenta com la nostra vila va aconseguir el seu terme particular, no sense grans dificultats.

 

Des d’allà cap ací, res hem publicat, i  no per falta de ganes o de material, que n’hi ha més o menys enllestit, els motius?, a banda de les mancances personals, res han de vore amb els patrocinadors, l’ajuntament en este cas, ni l’actual, l’anterior tot s’ha de dir. Els motius més aïnes han sigut burocràtics doncs per diferents motius i casuístiques ens hem quedat sense les subscripcions, és a dir, sense la base i llistat de subscriptors de la bq que són el patrimoni i part més important d’aquest projecte.

 

I tot això quan ja teníem enllestida i preparada la remesa per al cobrament del llibre citat dalt, el qual anteriorment ja s’havia repartit als subscriptors i que recordem tenia i té un preu de 3€ l’exemplar (un llibre amb quasi 300 pàgines amb fotografies i plànols històrics). El canvi de programa informàtic, rebuig del suport o disquet on teníem les subscripcions, els canvis de l’IBAN bancari, canvis en l’organigrama Caixa i Cooperativa… entrebancs que van tirant el fre i porten desil·lusió.

 

Però volíem continuar, i per això necessitem posar-nos al dia i cobrar l’import d’aquell llibre amb la qual cosa i com diuen “anem menjant i fregint”, és a dir enllestir noves publicacions. Un cobrament que volíem realitzar sense haver de fer de nou totes les subscripcions, és a dir, sense haver de començar de zero, fent que els subscriptors tornen a omplir de nou la sol·licitud, a la fi, però, i  per molts motius també, ha sigut del tot impossible.

 

Per la qual cosa sol·licitem dels subscriptors que renoven la seua subscripció fent-nos arribar i emplenant el full de domiciliació (per cobrar els tres euros del Llibret de David) amb les dades bancàries i personals (i nou número IBAN) que podreu deixar, enviar, portar a la “Biblioteca Pública” (escoles velles) en horari d’atenció al públic (de dilluns a divendres de 9 a 13 hores del matí i de 16.30 a 20 hores de vesprada).

 

Al respecte també podria ser que comptàreu amb alguna domiciliació d’índole municipal i feta a través de la citada biblioteca amb la qual cosa només caldria que donàreu la vostra autorització per tal de formar part del projecte bq, Llibrets col·leccionables.

 

Un projecte que compta amb nous i interessants projectes com són la publicació de les cròniques que Juan Alberola (germà de Rafael el de la Fàbrica) publicà al periòdic Las Províncias entre la Dictadura de Primo de Rivera i la República abans de l’inici de la Guerra Civil. Un quadre de costums, de fets històrics diversos, de tradicions, festes, conflictes, de noms de protagonistes… de quina era la mona típica d’ací abans de popularitzar-se el “panquemado” d’Alberic. També Pepica Mahiques “Pimentona” treballa en la història d’un dels nostres carrers, perquè n’hi haurà millor manera de fer la història d’un poble que fent la història de les seues cases i les seues gents. I David Mahiques que enllestirà un altre personatge singular Salvador Alberola “l’Abogat”, perquè d’alguna manera el nostre esdevenir no seria igual sense la influència de persones que han estat capdavanteres i influents en moments decisius.

 

M’agradaria així encoratjar-vos perquè continuàreu fins ara al costat del projecte bq com fins ara recordant aquella frase amb què iniciàrem les publicacions: “Doneu-me un punt on puga sostindrem i alçaré el món”. Fent saber també que a partir d’ací i per a les noves publicacions el preu de venda (sempre econòmics) per a no subscriptors serà superior, no debades la fidelitat (econòmica i moral) de tots els que tenen la seua reserva és un valor afegit.

 

També, i a partir d’ara, la base i organització de les subscripcions se centralitzarà i organitzarà des de la nostra Biblioteca Pública “Estanislau Alberola” per la qual cosa volem fer públic el nostre agraïment a la seua direcció i responsables pel seu inestimable ajut.

 

            rbenavent

            Coordinació

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31